Diensten

HEServis is beschikbaar voor advies, ondersteuning en freelance werkzaamheden

De diensten zijn onder te verdelen in twee groepen:

Innovatie in communicatie voor zwaar gehandicapten.

Als deskundige in het maken van aanpassingen voor zwaar gehandicapten kunnen we zorgen voor een oplossing op maat en geven wij advies bij het maken van de juiste keuze in het woud van aangepaste hulpmiddelen.

Onze expertise ligt vooral in die situaties waar al lang wordt gezocht naar een oplossing, maar waar deze niet voorhanden lijkt te zijn. Indien nodig wordt deze aanpassing persoonlijk voor u gemaakt. Ook gevallen waar op korte termijn een oplossing nodig is zien wij als een uitdaging.

Het specialisme kenmerkt zich door de bekendheid met meervoudige handicaps: een combinatie van een zeer zwaar lichamelijke handicap, waardoor het bedienen van communicatiemiddelen bijna niet of in het geheel niet mogelijk is, in combinatie met een visuele handicap, waardoor het bekijken van een standaard beeldscherm wordt belemmerd. Producten als EMG-myo schakelaars, en apparatuur voor aansturing door middel van hersengolven, of op maat gemaakte schakelaars zijn ons niet onbekend. Wij geven ook cursussen om met deze apparatuur te leren werken.

Aarzelt u niet om contact op te nemen. Een telefonisch consult en de eerste bezoeken zijn kosteloos.

Voordrachten / demo

Op verzoek kan in overleg een voordracht of demonstratie worden gegeven voor instellingen die te maken hebben met meervoudig zwaar gehandicapten.

 

 

herman.visser@heservis.nl

Industriƫle automatisering en software ontwikkeling

Herman Visser heeft vele jaren ervaring opgedaan in de procesautomatisering en besturingstechniek, in functies variƫrend van programmeur tot projectleider.

De ervaring in deze branche is zeer breed en loopt van het ontwerpen en uitvoeren van standaard SCADA en PLC applicaties onder andere met FactoryLink en EMS systemen, tot automatische conversies van applicaties tussen verschillende SCADA fabrikaten.

Ook is veel ervaring opgedaan met Visual Basic en VBA  in combinatie met SQL werkende op verschillende databases, zoals SQL_Server en MSAccess, onder andere voor koppelingen met hogerliggende systemen zoals MES, maar ook voor systemen voor het bewaken van het productie rendement.

Ook is er ervaring opgedaan met VBA scripting voor Excel,  Access databases, en Visio.  Een ander ervaringsgebied is de z.g.”add-ons” geschreven in Visual Basic, ‘C’ en machinecode.

Een c.v. is verkrijgbaar op aanvraag.

Beschikbaarheid in overleg.

 

(C) H.E.V. 2013